Statystyki
- Odwiedziny: 448184
- Do końca roku: 242 dni
- Do wakacji: 49 dni
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 30
ul. Piotra Skargi 18
71-423 Szczecin
tel. 91 422 48 58
e-mail: pp30@miasto.szczecin.pl
Piątek, 2024-05-03
Imieniny: Jaropełka, Marii
PONIEDZIAŁEK 22.04.2024 |
WTOREK 23.04.2024 |
ŚRODA 24.04.2024 |
CZWARTEK 25.04.2024 |
PIĄTEK 26.04.2024 |
ŚNIADANIE I Rogal maślany, masło, dżem truskawkowy o obniżonej zawartości cukru, kakao na mleku – 1A,7 |
ŚNIADANIE I Kulki czekoladowe wielozbożowe z mlekiem, pieczywo mieszane pszenno-żytnie, masło, pasztet zapiekany, ogórek, herbata z cytryną - 1A,1B,7,
|
ŚNIADANIE I Pieczywo mieszane pszenno-żytnie, masło, szynka drobiowa z indyka, papryka czerwona, kawa zbożowa na mleku- 1A,1B,3,7, |
ŚNIADANIE I Płatki owsiane na mleku, pieczywo mieszane pszenno-żytnie, pasta z kurczaka gotowanego, ogórek świeży, herbata z cytryną - 1A,1B,1D,7, |
ŚNIADANIE I Pieczywo pszenno-żytnie, masło, parówki z szynki 98% mięsa, pomidor, kakao na mleku -1A,1B,7
|
ŚNIADANIE II/PODWIECZOREK Serek malinowy-7 |
ŚNIADANIE II/ PODWIECZOREK Kisiel z kawałami jabłka, pałka kukurydziana
|
ŚNIADANIE II/ PODWIECZOREK
Ciastko owsiane, mleko – 7 |
ŚNIADANIE II/ PODWIECZOREK
Mus owocowy |
ŚNIADANIE II/ PODWIECZOREK
Melon |
OBIAD
Makaron spaghetti z sosem bolonese, lemoniada z miodem
ZUPA JARZYNOWA na wywarze drobiowym z warzywami: marchew, pietruszka, seler, por, natka pietruszki, brukselka, fasolka szparagowa, kalafior, ziemniaki, śmietana, przyprawy-,7,9,10
|
OBIAD Podudziki w sosie śmietanowym, ryż, surówka z buraczków, kompot jabłkowy 1A,7,6,9,10
ZUPA SZCZAWIOWA na wywarze drobiowym z warzywami: marchew, pietruszka, seler, por, natka pietruszki, szczaw, jajko, ziemniaki, śmietana, przyprawy- 3,7,9,10
|
OBIAD Rumsztyk wieprzowy z cebulką, ziemniaki, ogórek kiszony, kompot wieloowocowy - 1A,6,9,10
ZUPA ROSÓŁ Z MAKARONEM na wywarze drobiowym z warzywami: marchew, pietruszka, seler, por, natka pietruszki, fasola biała, ziemniaki, przyprawy, pieczywo- 1A,1B,9,10
|
OBIAD Burgery rybne, ziemniaki zapiekane, surówka z młodej kapusta i marchewki, kompot truskawkowy - 1A,4,9,10
ZUPA WIEDEŃSKA Z KASZA MANNĄ na wywarze drobiowym z warzywami: marchew, pietruszka, seler, por, natka, pietruszki, kasza manna, koper, przyprawy, pieczywo – 1A,1B,9,10,
|
OBIAD Ryż w sosie truskawkowo-jogurtowym, soczek wieloowocowy – 1A,7
ZUPA GULASZOWA z warzywami i mięsem drobiowym : marchew, pietruszka, seler, por, natka pietruszki, ziemniaki, koncentrat pomidorowy, przyprawy, pieczywo –1A,1B,9,10
|